Drømmer du om et nyt tag?​

Står du overfor en udfordring med dit tag? Overvejer du tagrenovering, eller har du brug for en erfaren tømrer til et nyt byggeprojekt? Hos Tømrermester Daniel G. Ellinghart tilbyder vi professionelle løsninger inden for lægning af nyt tag. Vi forstår vigtigheden af kvalitet og holdbarhed, især når det kommer til dit tags velvære. Med et fokus på nyt tag og omhyggelig tagrenovering, sikrer vi, at dit hjem eller forretningslokale er beskyttet mod vind og vejr. Vores tilgang kombinerer traditionelle håndværksmetoder med moderne teknologi, hvilket sikrer langtidsholdbare og flotte resultater. Vi laver tagrenoveringer i blandt andet Køge, Strøby og Haslev.

Vi tilbyder skræddersyede tagløsninger

Vi specialiserer os i at levere skræddersyede løsninger, der møder dine specifikke behov og præferencer. Vores ekspertise inden for lægning af nyt tag gør os til et ideelt valg for både mindre boligforbedringer og større kommercielle projekter. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og derfor tilbyder vi personlig rådgivning og detaljeret planlægning for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Vi lægger bl.a. følgende tage:

  • Tegltage

  • Eternit

  • Tagpap 

  • Betontegl

Vores håndværksmæssige dygtighed og engagement i kvalitet afspejles i hvert enkelt projekt, vi påtager os. Fra den spæde start til færdiggørelse af arbejdet, står vi ved din side for at sikre, at dine ideer omsættes til virkelighed med de bedste materialer og teknikker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt tag? Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at diskutere dine behov og give professionel vejledning til, hvordan vi bedst kan imødekomme dine ønsker og krav. Skal du også have hjælp til udskiftning af vinduer? Læs mere her! Tag det første skridt mod et nyt tag eller andet tømrerprojekt i dag.

103258683_151867899764370_5020800678970382043_n-modified

Skriv til os​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit
​næste byggeprojekt!

Udfyld formularen med din kontaktoplysninger,
​og vi vender tilbage med et godt tilbud inden for 48 timer!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Felter markeret med * skal udfyldes.​

100% kundetilfredshed

Det siger vores kunder!

​★★★★★​

"DK’s bedste. Intet er for stort eller småt. Intet er for avanceret eller kompliceret.
​Jeg taler af bitter erfaring når ens håndværkere svigter - ham her kan man regne med

Der bygges med hjertet og med respekt for faget."

​De varmeste anbefalinger fra en glad eksisterende kunde!​

Ring: 30 26 73 26

​Åbent hverdage fra 08-16.

Sende os en mail:

mester@tmdge.dk

Tømrermester Daniel G. Ellinghart


Kokgårdsvej 4A, 4671 Strøby

​- Klik her for rutevejledning